Disclaimer

Voor de toegang tot en het gebruik van deze website zijn de volgende voorwaarden van toepassing:
De website van Sluis bv, dient uitsluitend voor informatieve doeleinden. Sluis bv zet zich in om de informatie die zij aanbiedt op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft ter zake geen garanties. 

Sluis bv aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor deze website noch voor de juistheid, volledigheid of betrouwbaarheid van de verstrekte informatie of gegevens. Sluis bv aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade ontstaan uit het bezoeken van de website.

Alle informatie en of gegevens die via het internet aan Sluis bv worden toegezonden worden eigendom van Sluis bv en zullen door ons vertrouwelijk behandeld worden. Door het verzenden van gegevens geeft de bezoeker van deze website toestemming tot het gebruik hiervan door Sluis bv.

Alle rechten, die rusten op de inhoud van deze website, zijn eigendom van Sluis bv. Publicatie, in welke vorm dan ook, van de op de website weergegeven informatie of gegevens, zoals teksten of delen daarvan, afbeeldingen, programmatuur, en grafisch materiaal van welke aard dan ook is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Sluis bv.

Referenties

VvE de Oude Remise te Noordwijk.


lees meer


Sauna Spasereen te Maarsseveen.


 

lees meer


Zwembad de Hoge bomen te Naaldwijk.


lees meer